În contextul situației generate de pandemia Covid-19, accesul la programările online este restricționat și direcționat către programările telefonice ,datorită necesității de triere a pacienților înainte de accesul la serviciile medicale.

Programări la numărul de telefon

0359.440.444

Programul de lucru : Luni –Joi 08 :00 – 18 :00

Programul de lucru : Vineri 08 :00 – 18 :00

Program de recoltare : Luni – Vineri 08 :00 – 12 :30

Clinica medicala Endodigest este situată pe strada Olimpiadei la nr. 5 ; lângă stadionul Municipal Iuliu Bodola. Statia de tramvai (Statia stadion) se afla in imediata apropiere de clinica.

Telefon: 0359.440.444

E-mail: contact@endodigest.ro

WebSite: www.endodigest.ro

Adresa : Olimpiadei nr.5, Oradea, Bihor, Romania, Cod postal :410 151 + harta.

Program audiente și Acces mass-media:

Accesul în incinta Centrului Medical ENDODIGEST este permis numai reprezentanţilor mass-media care au acordul scris al managementului, care va nominaliza în mod explicit circuitele pe care reprezentantii mass-media le pot parcurge, respectiv locurile în care se poate înregistra audio/video.

Reprezentanţii mass-media pot filma în cadrul Centrului Medical numai în spaţiile pentru care managementul şi-a exprimat acordul în mod explicit, iar intervievarea pacienților sau filmarea acestora se poate face numai în condiţiile legii.

Este interzisă cu desăvârşire filmarea sau înregistrarea audio a pacienţilor fără acordul scris al acestora sau al aparţinătorilor. Managerul este și purtătorul de cuvânt al Centrului Medical ENDODGEST.

Program audiențe manager: Miercuri: 10:00 – 11:00